Vytautas Bieliauskas

Kazimieras
Bradūnas

Jonas
Grinius

Paulius
Jurkus

Antanas
Vaičiulaitis

Juozas
Girnius

Leonardas
Andriekus

 
   
 
PENKTOJI ABITURIENTŲ LAIDA ŠV. ANTANO GIMNAZIJOJE PDF Spausdinti El. paštas


šv. Antano gimnazijos Kennebunkporte V-ji abiturientų laida. Iš k. j d. pirmoje eilėje: E. Daniliūnas, L. česnai-tis, K. Mačiulaitis, R. Gudinskas, R. Dilba, S. Gavelis, S. Rastonis; antroje eilėje: J. Petraitis, J. šipaila, K. Norvaišas, J. šlapkūnas, V. Valaitis, J. Koklys, R. Paulaitis.

Šv. Antano gimnazijoje Kennebunkporte, Me., šiais metais išleista penktoji abiturientų laida. Ji buvo pati didžiausia, — gimnaziją baigė 14 mokinių. Laida išsiskyrė ir iš kitų laidų savo lietuvišku nusiteikimu.


Šis jų nusiteikimas yra matomas "Antonianume", gimnazijos baigimo knygoje, kuri spausta pranciškonų spaustuvėje Brooklyne, gausiai iliustruota. Knygoje įdėti mokinių įvairūs darbai, iš kurių matosi jų lietuviškas nusiteikimas, jų noras siekti mokslo.

Praeitais metais Tėv. J. Gailiušio rūpesčiu buvo pastatyta nauja sporto salė, praplėstos ir kitos patalpos, į-rengta biblioteka. Susilaukus naujos sporto salės, ypač pagyvėjo sportinė veikla.

Mokslo metai buvo baigti iškilmėm birželio 6. Iškilmėse dalyvavo ne tik abiturientų tėvai, bet ir svečiai, sportininkai.

 

 
 
Sukurta: Kretingos pranciškonai