Vytautas Bieliauskas

Kazimieras
Bradūnas

Jonas
Grinius

Paulius
Jurkus

Antanas
Vaičiulaitis

Juozas
Girnius

Leonardas
Andriekus

 
   
 
MALONUS LIETUVI, PDF Spausdinti El. paštas
Jau suėjo dveji metai, kai Amerikoje leidžiami AIDAI lanko savo skaitytojus. Kas mėnesį jie neša lietuvio pastogėn mokslo, meno, religijos ir literatūros brangmenų, nepamiršdami taip pat nė dabartinio laiko aktualijų.

Kaip patys skaitytojai mato, per tuos dvejus metus Amerikos žemyne žurnalas nepailso, nenustojo pirmojo ryžto, bet visais atžvilgiais tobulėjo ir degė kultūros bei lietuvybės meile. Puoselėdamas šiuos aukštus idealus, AIDŲ žurnalas laimėjo daug bičiulių įvairių pasaulėžiūrų žmonėse. Vieni jų stojo į bendradarbių gretas, antri, kiek jėgos nešė, pasišventė platinimui, treti tapo uolūs skaitytojai.

Visa tai džiugino leidėjus ir drąsino juos painiame kultūros žurnalo išlaikymo bei ugdymo darbe. Jie buvo ir tebėra įsitikinę, kad AIDŲ gyvybė priklauso ne tik nuo tų, kurie juos leidžia, bet nepalyginamai daugiau nuo tų, kurie juose rašo, juos platina ir skaito.

Kopiant AIDAMS į trečiuosius savo amžiaus metus Amerikoje, jų leidėjai viltingai žiūri į žurnalo ateitį, šia proga jie taria nuoširdų padėkos žodį AIDŲ bičiuliams ir visus kviečia į vieningą kultūros darbą.

AIDŲ   LEIDĖJAI
 
vyriausias   Redaktorius—Antanas Vaičiulaitis.
Redakcinis Kolektyvas: Dr. J. Aleksandravičius-Aistis, T. Dr. L. Andriekus, O.F.M., Bern. Brazdžionis, Dr. J. Girnius, Dr. J. Grinius, T. Dr. B. Grauslys, O.F.M., Dr. K. Pakštas, Dr. A. Kučas, J. Pažemeckas, Dr. A. Šapoka, Br. Stočkus, T. J. Vaškys, O.F.M.
Meninė   Priežiūra — Telesforas Valius,
Leidžia — Tėvai Pranciškonai. Redakcijos 
Adresas: Ant. Vaičiulaitis,85-64 144 St., Jamaica 2, N. Y.
Administracijos   Adresas: AIDAI, Kennebunk Port, Maine

 
 
Sukurta: Kretingos pranciškonai